Млад в БГ: Илияна.

14/11/2011

Здрасти!

Here we go. Again and again. And again!

* * * * *

 1. Как се казваш? – Илияна
 2. На колко си години? – На 24 години
 3. С какво се занимаваш? – Следвам последна година ”PR и Масови комуникации”. Работя по малко. Не само над себе си.
 4. Разкажи малко повече за себе си. – Обичам да пътувам, обиколила съм доста места и искам да посетя поне още толкова. Чета. Много. Уча италиански в момента. И се уча да готвя.
 5. Какво ти допада в живота в България? – Младите хора. Определено има много умни и будни хора, пълни с желания, енергия и идеи. Трудно е в България, но не и невъзможно. Много е важно да намериш подходящата среда.
 6. А какво не ти харесва? – Не ми харесва това, че колкото интелигентни хора има, толкова има и ограничени. Не ми харесва това, че все още много от нас са отрицателно настроени, намусени, сиви, без никаква гражданска отговорност. Не ми харесва, че масово хората се опитват да парадират с положение и пари, които всъщност нямат. Не ми харесва, че има много чалга. Не само като музика, но и като култура на поведение.
 7. Какво е за теб България? –  Винаги съм си мислела, че това е много лесен въпрос и отговорът е “Родина”. Но не е само това. България е страна с прекрасна природа, страна, която ти предлага неограничени възможности. Със сигурност е мястото, към което винаги ще се връщам. А може и изобщо да не го напусна.
 8. Би ли живял/а на друго място, ако имаш тази възможност? – Да. Живяла съм и пак бих го направила. Това е начина да опознаеш света около себе си и хората, заедно с техните култура и традиции.
 9. Ако „да”, то – къде и защо? –  Италия. Вече съм била там. Най-прекрасното място за мен в Европа. Ню Йорк, защото е любимия ми град. И Дания, в частност Копенхаген, защото там имаш невероятно много възможности за развитие във всяка една сфера.
 10. А би ли се върнал/а след време и ако „да”, то – кога и по каква причина? – Бих се върнала. Човек никога не трябва да забравя откъде е тръгнал.
 11. Нещо друго, което искаш да споделиш с читателите на 11AM? – Мислете, мечтайте, работете и превръщайте мечтите си в реалност. Трудно е, но не и невъзможно.

* * * * *

Очаквам включванията на още от вас, които искат да станат част от “Млад в България”!

За повече информация, посетете ТОЗИ линк.

Bobby, out!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: