Млад в БГ: Генади.

18/11/2011

Здрасти!

Време е за нов участник в “Млад в България“.

* * * * *

  1. Как се казваш? – Генади Сергеев
  2. На колко си години? – На 25
  3. С какво се занимаваш? – Работя като програмист, освен това съм и почти завършил студент, само десетина изпита ме делят.
  4. Разкажи малко повече за себе си. – Роден съм и израсъл в София. Кефя се на екстремните спортове; ски, колело, катерене. Когато ми остане време се опитвам да чета, предимно фантастика/фентъзи, напоследък преглеждам и класиците. Опитвам се да готвя, не пуша и се мъча да водя горе-долу здравословен начин на живот, доколкото е възможно в софийската действителност. Петък е ден за партита, а уикенда е за природата. Музиката е предимно хип-хоп,dnb, реге, но от време на време слушам и твърди неща – траш и хардкор :)
  5. Какво ти допада в живота в България? – Какво ми допада? Смятам, че България в момента е страната на неограничените възможности, просто има толкова много ниши, които чакат някой да ги експлоатира. До преди 2 години в София намаше франчайз на Събуей, примерно. Друг е въпроса, че много малка част от хората тук имат предприемаческо мислене, и което е по-лошо, не си вярват. Иначе от обичайните клишета – природата, храната, жените, лафовете за перник… :D
  6. А какво не ти харесва? – Бюрокрацията, корупцията, простотията, тарикатите, голфовете и дъртите BMW-та. Не ми харесва негативизма, който строи от хората, но донякъде го разбирам, особено от по-вързастното поколение. Само те си знаят какво е било да гледаш деца по време на мутренските години. Не ми харесват фолк принцесите и фитнес батките, липсата на музикална култура у хората, ограниченото мислене и дребнавостта. Накратко  – манталитета на масата. Предполагам години ще минат, преди той да се промени.
  7. Какво е за теб България? –  Кауза.
  8. Би ли живял/а на друго място, ако имаш тази възможност? – И в момента имам тази възможност, но засега не искам. Доколкото съм пътувал, не съм бил на място, което да ми допада да живея там за постоянно. Пък и защо да го правя, в България имам всичко, от което има нужда млад човек. Иначе бих поживял за година – две на някое място като Нова Зеландия. Просто има нещо, което неудържимо ме влече към Южния Пасифик. :)
  9. Нещо друго, което искаш да споделиш с читателите на 11AM? –  Вярвайте си, хора. Не си поставяйте сами хомот на врата. Успеха е резултат от постоянство и упорита работа. И не забравяйте, човек е толкова голям, колкото са големи мечтитте му! Cheers! :)

* * * * *

Очаквам включванията на още от вас, които искат да станат част от “Млад в България”!

За повече информация, посетете ТОЗИ линк.

Bobby, out!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: