Млад в БГ: Каролина.

27/11/2011

Здравейте, мушмороци!

Искате още от “Млад в България“? Имате го.

* * * * *

  1. Как се казваш? – Каролина Илиева
  2. На колко си години? – На 21 :)
  3. С какво се занимаваш? – Студентка съм трета година в УНСС, специалност „Международни икономически отношения”.
  4. Разкажи малко повече за себе си. – Родена съм в град Бургас, но в момента уча и живея в София. Гледам реално на нещата от живота, но винаги се опитвам да ги пречупя през една по – позитивна призма. Никога не спирам да мечтая. Обичам да излизам с приятели, а в последно време и да готвя – мисля, че нещата ми се получават много добре.
  5. Какво ти допада в живота в България? – България е моята родина, красива и необятна със своите планини, омагьосваща със синьото море. Използва се изразът „по български” когато нещо отрицателно се случи, но аз не съм съгласна нещата да се слагат под общ знаменател – тук има много позитивни и добри хора, места където може истински да се забавляваш, курорти, където да си починеш  от ежедневието.
  6. А какво не ти харесва? – Не ми харесват разбитите улици, бездомните кучета. България има много млади и кадърни хора, които желаят да помогнат за развитието на страната ни, но за жалост точно тя е тази, която им пречи и им внушава, че в чужбина всичко е много по – добре, докато реално и там съществуват множество проблеми.  Друг недостатък е, че всеки смята, че държавата или някой друг трябва да му реши проблемите, защото той не е виновен за нищо.
  7. Какво е за теб България? – Моята страна – Моята България.
  8. Би ли живял/а на друго място, ако имаш тази възможност? – Бих живяла, да, но само, за да уча магистратура. Не бих се установила за постоянно някъде по света.
  9. Ако „да”, то – къде и защо? – В Англия. Била съм доста пъти там и мисля, че мога да получа добро образование. Иначе обожавам да пътувам, искам да виждам все повече и повече нови места, но само заради преживяването. :)
  10. Нещо друго, което искаш да споделиш с читателите на 11AM? – Бъдете усмихнати. Бъдете истински и вярвайте в себе си. Само така човек може да се чувства истински щастлив. :)

* * * * *

Очаквам включванията на още от вас, които искат да станат част от “Млад в България”!

За повече информация, посетете ТОЗИ линк.

Bobby, out!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: