Млад в БГ: Гергана.

02/12/2011

Йоу!

We are never stoppin’!

* * * * *

 1. Как се казваш? – Гергана Николова
 2. На колко си години? – На 26
 3. С какво се занимаваш? – Много интересен въпрос. Благодаря ви за този въпрос. Занимавам се с това да правя живота си и този на другите една идея по-добър (Ехааа). Или казано скучно – занимавам се с ПР, организиране на събития (от най-различно естество), грижа се за имиджа на различни фирми и/или личности. Занимавам се с един прекрасен международен проект, тясно свързан с финансовата култура на хората, тяхното личностно развитие и темите за екологията. Още спя, ям, разхождам се из гори и планини, слушам музика, пея, танцувам, скачам, чета книги (не едновременно с другите неща), пия вино в разни арт-места тип Art-Hostela, Апартамента и Mixtape 5 (не, не вземам пари, за да им правя ПР, просто са готини. Точка.) или на някоя полянка, хижа, вила.Още? :)
 4. Разкажи малко повече за себе си. – Защото „Less is almost always more” или с други думи – хората не обичат да четат дълги текстове J Ще кажа „Sometimes the only way to be normal is to became a little bit crazy”.
 5. Какво ти допада в живота в България? – Животът е такъв, какъвто си го направим и сигурно тука ще ме линчуват и обесят на кол, ама не зависи от средата. Започва от нас и свършва пак там. Та, на мен по принцип живота ми допада (хм), а тук е семейството ми, приятелите, любимите планини, поляни, гори и плажове, типично българските лафове, изключително вкусна кухня, невероятни традиции и, разбира се, сиренето!
 6. А какво не ти харесва? – Не ми харесва това, че хората са сърдити, мрънкащи и оплакващи се, а дори и да им покажеш най-уникалната възможност да се измъкнат от тинята ще ти кажат „Не, това не е за мен” или „Не, това не работи”. Когато някои иска да е нещастен – той е нещастен. Не ми харесва това, че не се опитваме да променим нищо, започвайки от себе си.
 7. Какво е за теб България? – Родното ми място, определение, което събира много неща в едно. Моята си къщичка.
 8. Би ли живял/а на друго място, ако имаш тази възможност? – Да, бих живяла, защото съм любопитна и искам да опозная света и хората в него.
 9. Ако „да”, то – къде и защо? – Може би в Барселона бих поживяла едно известно време. Има някаква магия в този град (за мен поне). Това е място, където мога просто да се разхождам, да снимам, да гледам, да говоря с хората и да ме зарежда с емоции. Интересно ми е.
 10. А би ли се върнал/а след време и ако „да”, то – кога и по каква причина? – Да, не бих живяла някъде за постоянно, поне на този етап не мога да си го представя, а и не искам. Бих поживяла на различни места за по 4-5-6 месеца, после на друго и на друго. Бих попътувала, за да видя повече места. Но искам да имам време да ги „видя” отвътре.Но вкъщи, си е вкъщи.
 11. Нещо друго, което искаш да споделиш с читателите на 11AM? – Абе, усмихвайте се повече и бъдете любопитни. По моя скромен опит това ни води винаги към все по-хубави и интересни места ;))

А, да, ето малко контакти:

@MIZAGI

www.facebook.com/gia.nikolova

* * * * *

Очаквам включванията на още от вас, които искат да станат част от “Млад в България”!

За повече информация, посетете ТОЗИ линк.

Bobby, out!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: