Млад в БГ: Адриан.

21/12/2011

Включи се и ти!

* * * * *

 1. Как се казваш? – Адриан Кадев
 2. На колко си години? – На 22
 3. С какво се занимаваш? – Беден студент с богато въображение.
 4. Разкажи малко повече за себе си. – Харесва ми да посещавам нови места, да се срещам и разговарям с много различни хора, в същото време не забравям себе си, семейството и приятелите си. Никога не се предавам и отстоявам това, в което вярвам, дори понякога да не е правилно. Стремя се да се харесам на хората, но не търся популярност. Видял съм и много и малко. Всичко е карма.
 5. Какво ти допада в живота в България? – Свободата да изживея младостта си както поискам. Красивите жени. Добрите приятели. София град. Прекрасната природа. Тук се чувствам силен и тук ще успея.
 6. А какво не ти харесва? – Робската психика и остарялото мислене на голяма част от хората. Чувството за безнадеждност, което старите поколения предават на младите. Насилието и лицемерието в обществото.
 7. Какво е за теб България? –  Поука.
 8. Би ли живял/а на друго място, ако имаш тази възможност? – Бих опитал да живея, но не вярвам, че ще ме изтраят дълго :)
 9. Ако „да”, то – къде и защо? –  В САЩ. От една страна за да проуча манталитета на съвременните американци и да се уверя дали наистина са толкова глупави, колкото ги изкарват и защо. От друга – заради невероятната природа на Северна Америка. Не на последно място – фактът, че там различието се толерира.
 10. А би ли се върнал/а след време и ако „да”, то – кога и по каква причина? – Заради приятелите, семейството и за да създам свое собствено такова.
 11. Нещо друго, което искаш да споделиш с читателите на 11AM? – Мечтайте, вярвайте, мислете и се борете. Японската катана се кове в най-горещата пещ. Имате късмет, че сте родени в България.

* * * * *

Очаквам включванията на още от вас, които искат да станат част от “Млад в България”!

За повече информация, посетете ТОЗИ линк.

Bobby, out!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: