Мила Ти.

21/02/2014

Мила Ти,

Ние с теб може би не се познаваме, макар да го чувствам по друг начин. Реално аз може и да не съм те виждал, нито пък ти мен. Но това може и да не е така. Не, днес няма да пиша разказ за това как те срещам, тъй като уви, не съм го направил. Пиша ти, за да ти кажа, че снощи те сънувах. И то не за пръв път. Сънувах те и ти беше прекрасна – по онзи начин, който неведнъж ме е карал да се усмихвам и да желая да съм по-близо до теб. Не помня какво се случи съвсем в съня, но няма и значение – просто защото това е сън. Всъщност ти пиша, за да ти кажа, че ми липсваш. Трябваше ми доста време, за да го осъзная, но ето – казах го. Липсваш ми, а дори не съм сигурен, че те познавам. Един вид „носталгия по бъдещето“ – израз, който напоследък ми се струва, че използвам доста често, пък било то и не в реалността.

Днес си говорих с една стена. Знаеш ли, научих много от нея – научих много за себе си. Именно тази стена ме накара да осъзная, че имам нужда да си тук. Не за друго, ами защото смятам (нямам как да знам със сигурност все пак), че, ако си наблизо, ще се чувствам много по-добре и по-истински – ще бъда по-добрата версия на себе си. А може и да се бъркам, макар да ме съмнява. Ако ти си наоколо, ще се вслушвам във всеки твой смях, ще виждам всяка твоя усмивка и ти никога няма да си ми достатъчна – като любим аромат, който си спомняш от детството и който никога не ти стига, защото ти носи емоции, напоени със спомени.

Знам, че това писмо е изключително банално. Знам и че най-вероятно никога няма да го прочетеш. Знам обаче и че аз имам нужда да го напиша и да го изпратя в малка бутилка – просто защото алтернативата би била да си мълча, а ми омрзъзна.

Моля те, ако четеш това, усмихни се. Пък после ми изпрати тази усмивка обратно.

Твой,
Аз

Advertisement

3 Responses to “Мила Ти.”

  1. http://aswonderland.blogspot.com/2013/11/blog-post_17.html

    Напомни ми на нещо, което писах много отдавна :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: